WORKSHOPS & GASTCOLLEGES

Wereldwijd zijn verschillende vlechttechnieken terug te vinden. Elke vlecht(st)er heeft in het verleden zijn eigen manier van vlechten ontwikkeld, afhankelijk van het voorhanden zijnde materiaal. Elk materiaal heeft daarin weer zijn speciale eigenschappen en wijze van verwerken. Vlechten is eigenlijk, kijken met je vingers.

Een heerlijke bezigheid op een prachtige locatie. Onze workshopmogelijkheden zijn zeer de moeite waard. Kom in het ritme van het patroon, ruik de geur van het wilgenhout en ga naar huis met een mooi, zelf gewoven vlechtwerk. Ga jij de uitdaging aan?

Tijdens de workshop probeer ik om het prachtige ambacht ‘manden vlechten’ en alles wat daarmee is vervlochten op een luchtige manier te ‘ontknopen’..!

Ook werken wij in scholingsverband al jaren samen met de stichting Kunst Centraal en gaan dan (ook op locatie) regelmatig de uitdaging aan om met een groep kinderen (vanaf 8 jaar) terug te gaan naar de natuur waarbij verrassende resultaten en ervaringen worden opgedaan.

Er bestaat tevens de mogelijkheid bij mij individueel een dag of dagdeel te vlechten in het kader van ontspannings- of herstel therapie maar daarover vind je binnenkort meer terug op onze andere website:  www.fonseenandergesprek.nl

Kortom informeer naar de mogelijkheden en gun jezelf zo een  “back to basic experience” eens te ervaren.