WOON ACCESSOIRES

Dat wij een uniek bedrijf in Nederland zijn vanwege het uitoefenen van onze bijzondere ambachten als mandenmaker en stoelenmatter staat vast. Minder bekend is dat wij dat inmiddels ook zijn door ons aanbod van woonaccessoires. Door onze brede contacten over de hele wereld in de aanschaf van vlechtmateriaal ontmoeten wij daar natuurlijk ook diverse vormen van kunst, ambacht en creativiteit.

Doordat wij het transport eenvoudig kunnen combineren zijn de wegen naar onze winkel snel gevonden.

Of je nu spreekt over een rendiervel uit Noorwegen, een tas uit Marokko, een oud stationsbankje uit Java of een deel van een houten console uit India … u kunt het bij ons terugvinden, aanschaffen en voor de meest uiteenlopende doelen gaan gebruiken. Door het enorme aanbod kan het zijn dat je, wanneer je iets leuks voor een bevriende liefhebber kopen wil, door de bekende bomen het bos niet meer vind. Dat hebben wij opgelost door het aanbieden en verkopen van Broedkorf kadobonnen die onbeperkt en ongelimiteerd kunnen worden ingezet.

Kortom alle reden om eens even gezellig binnen te wandelen. Parkeer je auto of fiets gewoon voor onze deur (via de inrit van zwembad ‘Het Statenbad’ kom je zo bij De Broedkorf).