ASSORTIMENT

Dat De Broedkorf meer te bieden heeft dan alleen manden is inmiddels velen duidelijk. De basis is én blijft natuurlijk manden maar vlechtwerk is meer dan alleen dat … Wij maken, op locatie, de meest bijzondere projecten en displays. Het mooiste voorbeeld daarvan zijn de Globe’s voor Outdoorspecialist AS Adventure.

Sinds 2009 zijn wij bezig, elke winkel van hun keten (AS Adventure Belgium, AS Adventure France en Cotswold Outdoor Engeland) te voorzien van een enorme symbolische wereldbol (hun logo) van rotan en Oudewaters touw, waaronder vandaan allerlei navigatie en oriëntatie apparatuur, verrekijkers en ander survival equipment wordt aangeboden. Het is inmiddels verworden tot hét visite-en herkenningspunt van het explosief groeiende concern waaronder ook het Nederlandse Beversport valt.

Ook werken we regelmatig voor decorbouwers en showmasters zoals bijvoorbeeld de familie Kazan, Hans Klok en studio 21 in Aalsmeer. Uiteraard vinden decorbouwers en filmproducenten ook ons bedrijf voor het leveren en/of maken van diverse requisiten als nostalgische manden en vluchtmatten (Michiel de Ruijter, Pietje Bel en Evita).

Maar ook etaleurs, decorateurs en vanzelfsprekend avontuurlijke particulieren komen graag even struinen in onze gezellige winkel. Tenslotte doen wij nature-like ook aan het restaureren en repareren van dit alles.

Kortom een bezoek of belletje of mailtje kan de leukste en meest vreemde artikelen opleveren en is ‘t meer dan waard als je wat bijzonders wil scoren … wees Welcome!!

CONTACT